Bram van Oort

24 januari 2015 | gepost sindoor webmaster in Musici

Bram van Oort begon in 1964 met het begeleiden van kerkdiensten in de Gereformeerde Kerk in Lopik en de Nederlands Hervormde Kerk in Jaarsveld. Hij volgde een aantal jaar orgellessen bij o.a. Johan Spelde in Utrecht.
In 1989 behaalde hij via staatsexamen de onderwijsakte voor orgel A en in 1991 het diploma Kerkmuziek III.
In 1999 werd Bram als organist verbonden aan de wijkgemeente Pniëlkerk van de Protestantse Gemeente Utrecht (Utrecht-West). Sinds 2010 is hij verbonden aan de Marcuskerk. Daarnaast is hij organist bij de PKN-gemeente ‘De Rank’ in Nieuwegein.
Bram heeft een aantal jaar bestuursfuncties bekleed bij de GOV en KVOK.

Bram van Oort aan het van Vulpenorgel in de Marcuskerk

Bram-gr

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.