Actie Kerkbalans

11 januari 2015 | gepost sindoor webmaster in nieuws

Mijn-kerk-banner

Welkom op de pagina Kerkbalans. Op deze pagina willen wij u informeren over de actie Kerkbalans. Hieronder ziet u een aantal links die u weer doorverwijzen.

Wat betekent de Marcuskerk voor u? ‘Mijn kerk viert, inspireert, steunt, bindt, bidt, helpt, troost of …’, vult u zelf maar in. Er komt nu vast iets bij u op wat de Marcuskerk voor u betekent.
Vindt u het leuk om met ons te delen wat de kerk voor u betekent en te lezen wat andere gemeenteleden hebben geschreven, ga dan naar een van de onderstaande links:

• Lees wat de kerk voor anderen betekent. Lees verder
• Laat uw / jouw eigen ‘ballonnetje’ op op de Marcuswebsite. Button-Maak-Ballon

lijn-tussen-categorie-a

Wilt u de folder nog eens lezen, wilt u meer weten over digitaal opgeven van uw Kerkbalans toezegging of wilt u meer weten over fiscaal voordelen? Volg dan één van de onderstaande links:

Balans
Bekijk voor meer informatie de:
folder Aktie Kerkbalans 2016
folder Aktie Kerkbalans 2015 van de Marcuskerk.
PGU www.pgu.nu/kerkbalans om digitaal uw toezegging te doen.
folder Slim geven voor maximaal belasting voordeel.
Kerkbalans-2016 website.

lijn-tussen-categorie-b

Wilt u de Marcuskerk met actie Kerkbalans steunen, maar u bent elders ingeschreven, laat u zich dan eerst overschrijven naar de Marcuskerk. Dit kunt u doen middels dit mutatieformulier. Stuur deze dan naar het adres dat links boven aan het formulier staat vermeld.
Na registratie kunt u uw toezegging kerkelijke bijdrage 2015 doen.

lijn-tussen-categorie-a

Zo brengt u uw kerk weer ‘In Balans’ :  Kerkbalans-2016

lijn-tussen-categorie-b

Heeft u een vraag, stel deze dan in onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Actie Kerkbalans

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.