Marcuskerk winnaar van mooiste en beste folder actie Kerkbalans 2016

21 januari 2016 | gepost sindoor webmaster in nieuws | Tieners/jongeren | Volwassenen | Volwassenen 70+

DSC_8598U heeft hem in de bus gekregen, de brief over de Kerkbalans met daarbij de strip ‘Marc & Usker K. en de verdwenen taartpunt’.

De organisatie van de actie Kerkbalans heeft dit jaar voor het eerst een wedstrijd uitgeschreven voor de mooiste en beste folder. Uit bijna 100 inzendingen uit het hele land is onze folder als winnaar gekozen!
[lees de folder]

Woensdagavond 20 januari kwam van het campagneteam Kerkbalans; Kees van den Berg, Bert van Rijssen en de voorzitter van de jury: Fons van Rooij naar de Marcuskerk om de prijs uit te reiken en de makers van de folder, Henk Provily en Karin Dikken in het zonnetje te zetten. Ook aanwezig waren o.a Frans Ritmeester PGU en natuurlijk Cor van Rijswijk namens de WvK. Onze wijkraad van kerkrentmeesters heeft een belangrijk steentje bijgedragen door ontwerp en uitgave van deze unieke en vernieuwende folder mogelijk te maken.

Wat een werk is het geweest; het bedenken van het stripverhaal, de foto’s maken, de foto’s bewerken, teksten schrijven, we hoorden dat Henk en Karin vele avonden tot in de late uren hieraan gewerkt hebben. Het unanieme jury-oordeel over aspecten als originaliteit, out-of-the-box, inspirerend, en pakkende tekst is een enorme waardering, naast een geldbedrag als vergoeding voor de ontwerp- en drukkosten van de folder.

Heeft u het verhaal van ‘Marc & Usker K. en de verdwenen taartpunt’ nog niet gelezen? Zoek dan de brief op of kijk op www.marcuskerk.nl de strip als film of kijk bij Actie Kerkbalans.

Op de site Kerkbalans.nl leest u meer over de folderwedstrijd en kunt u het juryrapport lezen.

Lees meer over actie kerkbalans op deze site!

Prijsuitreiking "Beste folder Kerkbalans 2016"

Overhandiging symbolische check
100 inzendingen vanuit heel nederland
Prijs overhandiging aan Cor van Rijswijk
Cor neemt de prijs in ontvangst
Vol trots ontvangen wij de prijs
De Taart "Winnaar mooiste folder kerkbalans 2016"
De taart wordt aangesneden
Hans Koops snijdt de taart
Hoe verdeel je zo'n taart
Frans Ritmeester van de PGU is er ook bij de feestelijke bijeenkomst
Beste folder Kerkbalans 2016

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.