Musical Mozes

25 januari 2017 | gepost sindoor Anne-Marie Rutgers in Activiteiten | Doelgroepen | Jeugprojectkoor | Kinderen | Muziek | muziekprojecten

musicalVanaf 1995 is er een hele serie bijbelse musicals in de Marcuskerk uitgevoerd. Vanaf 2005  in samenwerking met de Nicolaikerk.  In 2012 was de laatste musical, en vaak is er gevraagd: wanneer komt er weer een musical? Nu is het eindelijk zo ver:  in mei wordt de musical Mozes uitgevoerd.

De repetities zijn vorige week begonnen met ruim 30 kinderen. Uiteraard begin het met kennismaken: niet alle kinderen kenden elkaar (nu dus wel) en Ko en Sigrid kenden ook niet iedereen. Maar er is ook al flink gezongen en gespeeld! Natuurlijk wil iedereen graag weten welke rol hij of zij krijgt, maar dat duurt nog een paar weken. We houden u op de hoogte.

Volg het nieuws op de musical-website.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.