Filmavond: Adams æbler

23 oktober 2017 | gepost sindoor Anne-Marie Rutgers in Activiteiten | Home | Leerhuis

Adams æbler (Adams appels) is een modern religieuze fabel over geloof en de strijd tussen goed en kwaad. Adam (Ulrich Thomsen), een neonazi, krijgt een taakstraf van 12 weken en wordt naar de priester Ivan (Mads Mikkelsen) gestuurd. Adam krijgt de opdracht een appeltaart te bakken met de appels van de boom voor de kerk. De heel verschillende personages zijn tot elkaar veroordeeld. Of is er toch een gemene deler? De film wordt ingeleid door ds. Hans Koops.
Voor iedereen die wil is er voorafgaand aan de film de mogelijkheid samen te eten en zo elkaar te ontmoeten en te spreken. De maaltijd start om 19.00 uur. Wilt u mee-eten dan graag dit uiterlijk zondag 26 november doorgeven via vt@nicolaikerk.nl of 06-44442706 (Adriaan Verheij), zodat we er voor kunnen zorgen dat er voldoende op tafel staat!
Dinsdag 28 november Locatie: Nicolaikerk – Tuinzaal Aanvang film: 20.00 uur (maaltijd 19.00 uur)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.